Een put die niemand in de weg zit. Die geen ergernis of gevaar oplevert voor het verkeer en de omgeving. O-linq bewijst dat het kan. Met een totaalconcept dat resulteert in een optimale hoogteligging. In een putrand die niet uitsteekt of samen met het omliggende asfalt verzakt. Met O-linq horen deze problemen van de traditionele methode tot het verleden. O-linq draagt duurzaam bij aan de verkeersveiligheid, verhoogt het comfort van de weg, is stiller en dankzij de superieure afwerking nog mooi ook.

O-linq verheft de ronde put tot de nieuwe standaard. Beter dan vierkante putten of de “self level” putranden door een optimale hoogteligging en een superieure fundering. Dit lijkt misschien een technisch verhaal, maar dit levert direct voordelen op voor de weggebruikers en omwonenden. Zij ondervinden veel minder hinder door een veel vlakker wegdek. Ook na langdurig gebruik blijft de weg mooi vlak en vrij van hobbels. Dit levert een enorme reductie op van lawaai, en daarom zullen er ook veel minder klachten zijn van omwonenden. En het ziet er allemaal na oplevering meteen prachtig uit, maar blijft ook na jarenlang intensief gebruik mooi en netjes.

Wat levert een O-linq put u op in het gebruik?

  • Veilig voor weggebruikers
  • Stil voor omwonenden
  • Esthetisch wegbeeld

O-linq brochure

O-linq is veel meer dan een putrand. We kunnen er een boek over schrijven, maar zijn begonnen met een verhelderende brochure. Deze brochure kunt u hier aanvragen.

Brochure aanvragen

O-linq bestekteksten

We hebben alle technische informatie van O-linq verwerkt in gedetailleerde bestekteksten. U kunt deze gratis downloaden in het door u gewenste format: BST, PDF of RSX.

Bestekteksten Downloaden

Wilt u meer informatie?

Laat u adviseren