Het voordeel van O-linq begint al bij de aanleg van de weg. De putschachten worden vooraf voorzien van een O-linq overgangsplaat en een tijdelijke afdekplaat. Hieroverheen kan de wegenbouwer een strakke, ononderbroken asfaltdeklaag aanbrengen. Vervolgens worden de O-linq putranden in het nieuwe asfalt te geboord, gesteld en afgewerkt. Hierdoor is een sublieme en stabiele hoogteligging verzekerd. Dit zorgt samen met de optimale verdichting van het asfalt rond de putrand voor een oplossing die zowel duurzaam als esthetisch is.

Bij vierkante putten wordt vrijwel nooit een goede verdichting rond de putrand verkregen. Ook self-levels, die heel gemakkelijk lijken zijn niet zo eenvoudig te plaatsen als een O-linq. Omdat O-linq verdeelt het werk in een fase vooraf en een fase na het aanbrengen van de deklaag. Hierdoor wordt aanbrengen van putafdekkingen voor aannemers heel gemakkelijk gemaakt. Wat bij traditionele methoden een hoofdpijn dossier is, wordt bij O-linq niet alleen veel beter en ook nog eens veel gemakkelijker te plannen. U kunt kiezen tussen het zelf uitvoeren van de voorbereidende werkzaamheden of voor volledige uitbesteding aan onze gecertificeerde aannemers. Als u wilt hebt u er helemaal geen omkijken meer naar. In alle gevallen zet u een resultaat neer waar uw klanten zeer tevreden mee zullen zijn.

De voordelen van O-linq tijdens de realisatie zijn:

  • Asfalteren zonder oponthoud
  • Superieure verdichting rond put
  • Reductie van faalkosten

O-linq brochure

O-linq is veel meer dan een putrand. We kunnen er een boek over schrijven, maar zijn begonnen met een verhelderende brochure. Deze brochure kunt u hier aanvragen.

Brochure aanvragen

O-linq bestekteksten

We hebben alle technische informatie van O-linq verwerkt in gedetailleerde bestekteksten. U kunt deze gratis downloaden in het door u gewenste format: BST, PDF of RSX.

Bestekteksten Downloaden

Wilt u meer informatie?

Laat u adviseren