O-linq vormt een solide verbinding tussen het wegdek en de onderliggende putschacht. Door de perfecte hoogteligging en de superieure verdichting rondom de putrand, krijgen trillingen – ook bij zware belasting – vrijwel geen kans. Hierdoor is O-linq slijtage- en onderhoudsarm, waardoor de wegbeheerder er geen omkijken naar heeft. Naast het rendement in termen van veiligheid, comfort en esthetiek, staat de lange levensduur van O-linq garant voor een verrassend lage total cost of ownership.

Een O-linq putrand heeft daarom nauwelijks tot geen onderhoud nodig. Terwijl een vierkante putrand altijd gaat rafelen of verzakken, en regelmatig opnieuw moet worden gesteld. Ook de self-level putten zullen verzakken bij hoge belasting, omdat ze niet solide zijn gefundeerd, er ontstaan op den duur toch weer kuilen en schades aan het wegdek.

O-linq lost dit allemaal op. Een O-linq put heeft met betrekking tot onderhoud de volgende voordelen:

  • Trillings- en slijtagearm
  • Voorkomt schade aan asfalt
  • Lage total cost of ownership

O-linq brochure

O-linq is veel meer dan een putrand. We kunnen er een boek over schrijven, maar zijn begonnen met een verhelderende brochure. Deze brochure kunt u hier aanvragen.

Brochure aanvragen

O-linq bestekteksten

We hebben alle technische informatie van O-linq verwerkt in gedetailleerde bestekteksten. U kunt deze gratis downloaden in het door u gewenste format: BST, PDF of RSX.

Bestekteksten Downloaden

Wilt u meer informatie?

Laat u adviseren