Alle grote putrand leveranciers zien de snelle en sterke opmars van de ronde putrand. Zij spelen hier op in met passende producten. De ronde putafdekking is een relatief recente ontwikkeling. O-linq is is een van de partijen die een belangrijke rol heeft gespeeld bij deze ontwikkeling. Voorheen was vierkant de norm. Dit vloeide voort uit de tijd dat putschachten uit baksteen werden opgemetseld. Vroeger was dit een logische keuze. Maar in de tijd van betonnen riolering en asfalt deklagen voldoet vierkant niet meer. Ook de producenten van putafdekkingen zien in dat de geboorde – en dus ronde – putrand veel voordelen biedt. Daarom hebben alle toonaangevende fabrikanten van putafdekkingen in hun assortiment putranden opgenomen die toepasbaar zijn binnen het ronde concept van O-linq.

In de schema’s onderaan deze pagina zit u precies welke putafdekkingen leverbaar zijn bij de belangrijkste leveranciers. Ook krijgt u een beeld van de beschikbare maten en opties.

Meer informatie en vrijblijvend advies

Als u vragen hebt neem dan gerust vrijblijvend contact op met ons. Wij hebben nog veel meer detail informatie waar we u mee kunnen helpen en adviseren in uw zoektocht naar de beste putafdekking voor uw situatie. Neem gerust contact met ons op voor advies op maat, of een vrijblijvend gesprek. Wij kunnen u helpen met bestekteksten, offertes en dergelijke. Ons team van account managers staat graag voor u klaar. Daarnaast hebben we een expert met 30 jaar ervaring die de wereld van de putafdekkingen op zijn duimpje kent. Hij kan u in detail adviseren over de technologie die het beste past bij uw situatie. Maak zonder kosten gebruik van onze expertise! Wij kennen de assortimenten van de belangrijke leveranciers precies en we hebben op basis van jarenlange ervaring inzicht in welke putafdekkingen het beste presteren onder de diverse omstandigheden.

Informatie van de Fabrikanten

Klik op de naam van de fabrikant om naar de website van de desbetreffende fabrikant te gaan:

Kijk in het onderstaande schema voor een overzicht van de producten van de grote putrand leveranciers die geschikt zijn voor o-linq. Dit zijn de belangrijkste leveranciers waarvan O-linq bekend is met de goede kwaliteit van hun producten. Staat uw vaste leverancier er niet bij? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten op 026-4457032.

Vraag het complete overzicht aan

Wilt u een compleet schema in detail ontvangen? Vraag dit dan aan op info@o-linq.nl en wij nemen contact met u op.

Mangat / dagmaat Beschikbare hoogtes
P295-VR-VEPRO 520 17 en 24 cm
P395-VW 520 13, 17 en 24 cm
P495-VR-VEPRO 610 17 en 24 cm
P795-VR-VEPRO 700 17 en 24 cm
Mangat / dagmaat Beschikbare hoogtes
N3525 NB-R Centerblok 520 17cm
N 605 NB-R Centerfix 610 16cm
NeBo N 705 NB-R 700 17cm
Mangat / dagmaat Beschikbare hoogtes
Dynamic RM 520 17cm
Aquagate P600 RM-16 HTR 610 17cm
700RM 700 13 en 17cm

O-linq brochure

O-linq is veel meer dan een putrand. We kunnen er een boek over schrijven, maar zijn begonnen met een verhelderende brochure. Deze brochure kunt u hier aanvragen.

Brochure aanvragen

O-linq bestekteksten

We hebben alle technische informatie van O-linq verwerkt in gedetailleerde bestekteksten. U kunt deze gratis downloaden in het door u gewenste format: BST, PDF of RSX.

Bestekteksten Downloaden

Wilt u meer informatie?

Laat u adviseren